Parhaat vitsit avainsanalla: mooses

Tälle sivulle on kerätty kaikki Suomen parhaat mooses vitsit. Lista on järjestettynä niin, että uusimmat mooses vitsit näkyvät ensimmäisenä. Lähetä oma vitsisi sivustolle Täältä.

KAIKKI KATEGORIAT

9
11

Helvetin enkeli

Jeesusvitsit | 2295 näyttökertaa | 0 kommenttia

Helvetin enkelten jäsen kuoli ja joutui taivaaseen. Taivaan portilla Mooses sanoi:
– Taivaassa ei saa olla Harrikkaa, nahkatakkia eikä pitkää lettiä.
Sitten Helvetin Enkeli lähti kulkemaan taivaan ikuisilla poluilla. Vähän aikaa kuljettuaan hän istahti puun alle. Äkkiä hän oli kuulevinaan Harrikan ääntä. Seuraavassa hetkessä hän näki miehen kiiltelevän Harrikan selässä, pitkä letti hulmuten. Hän meni kyselemään Moosekselta, mistä se johtui.
Mooses sanoi:
– En voi mitään. Omistajan poika!

10
3

Jeesus ja Mooses golffaamassa

Jeesusvitsit | 2406 näyttökertaa | 0 kommenttia

Mooses, Jeesus ja vanha mies oli pelaamassa golfia. Mooses asteli tiille ja löi palloa. Se meni peliväylän ohi ja laskeutui vesiesteeseen. Mooses halkaisi veden ja löi pallon greenille.

Jeesus asteli tiille ja löi palloon. Se meni peliväylän ohi ja laskeutui vesiesteeseen. Jeesus käveli rauhallisesti veden päällä ja löi pallon takaisin greenille.

Vanha mies asteli tiille ja löi palloon. Se meni peliväylän ohi ja päätyi vesiesteelle. Mutta juuri, kun se oli putoamassa veteen, kala hyppäsi ylös ja sieppasi pallon suuhunsa. Ennen kuin kala putosi takaisin veteen, kotka syöksyi alas ja sieppasi kalan kynsiinsä. Kotka lensi greenin yli, missä salama iski taivaalta ja melkein osui siihen. Pelästyneenä kotka pudotti kalan. Kun kala iskeytyi maahan, pallo putosi sen suusta ja vieri reikään – hole-in-one.

Jeesus kääntyi vanhan miehen puoleen ja sanoi:
– Isä, jos et lopeta tuota huijaamista, me emme ota sinua ensi kerralla mukaan.